NieuwKlanten en team
Verwijder een klant uit je lijst
Op het web: Klanten → het profiel van de klant → Klant verwijderen. Een klant die je zonder account hebt toegevoegd, wordt samen met zijn notities en tags verwijderd, terwijl een klant met een Bellora-account alleen uit je lijst verdwijnt – zijn account blijft bestaan, en als hij opnieuw boekt, komt hij terug met zijn oude notities. Je bevestigt voordat er iets wordt verwijderd; standaard kunnen de eigenaar en beheerders dit doen.
