NovoKlijenti i tim
Ukloni gosta sa svog popisa
Na webu: Klijenti → profil gosta → Obriši klijenta. Gost kojeg si dodao bez računa briše se zajedno sa svojim bilješkama i oznakama, dok gost s Bellora računom samo nestaje s tvog popisa – njegov račun ostaje, a ako ponovno rezervira, vraća se sa svojim starim bilješkama. Prije nego što se išta ukloni, potvrđuješ; prema zadanim postavkama to mogu vlasnik i administratori.
