НовеКлієнти та команда
Перенеси свої дані з Salonic
Новий майстер переносить клієнтів, послуги, бронювання та співробітників, записаних у Salonic, у Bellora — і показує попередній перегляд до того, як щось розпочнеться. Нагадування для перенесених бронювань автоматично відновлюються через 24 години після імпорту, а ти сам можеш увімкнути їх раніше однією кнопкою. Майстер знайдеш у вкладці «Імпорт даних» у Налаштуваннях. Відкрий Налаштування
