НовеКлієнти та команда
Видаляй клієнта зі свого списку
На сайті: Клієнти → профіль клієнта → Видалити клієнта. Клієнт, якого ти додав без облікового запису, видаляється разом із примітками й тегами, а клієнт з обліковим записом Bellora лише зникає з твого списку — його обліковий запис залишається, і якщо він забронює знову, то повернеться зі своїми старими примітками. Перед видаленням ти підтверджуєш дію; за замовчуванням це можуть робити власник і адміністратори.
