NyttBokning och kalender
Stäng av valet av specialist
Med en ny inställning kan du stänga av steget för val av specialist i bokningen – då får den specialist som råkar vara ledig tiden. Det spelar bara roll när flera specialister utför samma tjänst; med en enda specialist visas steget ändå inte, och en specialists egen bokningslänk väljer fortfarande denna person även med steget avstängt. Inställningar → Bokning. Öppna inställningar
