NyttKunder och team
Flytta över dina Salonic-uppgifter
En ny guide flyttar kunder, tjänster, bokningar och personal som finns registrerade i Salonic in i Bellora — med en förhandsgranskning innan något startar. Påminnelserna för de överförda bokningarna startar automatiskt igen 24 timmar efter importen, och du kan själv låsa upp dem tidigare med en knapp när du vill. Du hittar guiden under fliken Dataimport i Inställningar. Öppna Inställningar
