NyttKunder och team
Ta bort en kund från din lista
På webben: Kunder → kundens profil → Ta bort kund. En kund som du lagt till utan konto raderas tillsammans med anteckningar och taggar, medan en kund med Bellora-konto bara försvinner från din lista – kontot finns kvar, och om hen bokar igen kommer hen tillbaka med sina gamla anteckningar. Du bekräftar innan något tas bort; som standard kan ägaren och administratörer göra det.
