NovoKlijenti i tim
Ukloni gosta sa svoje liste
Na vebu: Klijenti → profil gosta → Obriši klijenta. Gost kog si dodao bez naloga briše se zajedno sa napomenama i oznakama, dok gost sa Bellora nalogom samo nestaje sa tvoje liste – njegov nalog ostaje, i ako ponovo rezerviše, vraća se sa starim napomenama. Pre uklanjanja sve potvrđuješ; podrazumevano to mogu vlasnik i administratori.
