VylepšenéPlatby a tržby
Vidiš presne, čo sa deje s tvojím účtom Stripe
Stránka Nastavenia → Platby teraz povie, o čo konkrétne Stripe prosí, a účet počas kontroly zo strany Stripe sa už nezobrazuje ako obmedzený – skôr sa to stávalo aj vtedy, keď Stripe len kontroloval už odoslané údaje. Komplexný audit opravil 21 podobných slepých uličiek, a ak sa predtým blokovaný účet obnoví, teraz o tom dostaneš aj notifikáciu. Web a partnerská aplikácia teraz zobrazujú to isté. Otvoriť nastavenia
