ÎmbunătățitPlăți și venituri
Vezi exact ce se întâmplă cu contul tău Stripe
Pagina Setări → Plăți îți spune acum exact ce îți cere Stripe, iar contul tău aflat în verificare nu mai este marcat drept restricționat — asta se întâmpla și când Stripe verifica pur și simplu datele deja trimise de tine. O revizuire amplă a corectat 21 de blocaje de acest tip, iar dacă un cont oprit anterior se restabilește, primești acum și o notificare despre asta. Web-ul și aplicația de partener arată de acum același lucru. Deschide Setările
