NouClienți și echipă
Adu-ți datele din Salonic
Un asistent nou transferă clienții, serviciile, programările și specialiștii înregistrați în Salonic în Bellora — cu previzualizare, înainte ca ceva să pornească. Remindere pentru programările transferate se reactivează automat la 24 de ore după import, iar tu poți dezactiva această pauză mai devreme oricând, cu un buton. Găsești asistentul la fila „Import de date” din Setări. Deschide Setările
