NouClienți și echipă
Elimină un client din lista ta
Pe web: Clienți → profilul clientului → Șterge clientul. Un client adăugat de tine fără cont este șters împreună cu notele și etichetele sale, iar un client cu cont Bellora dispare doar din lista ta – contul lui rămâne, iar dacă face din nou o programare, revine cu notele vechi. Confirmi înainte să fie eliminat ceva; implicit pot face asta proprietarul și administratorii.
