UlepszonePłatności i przychody
Zobacz dokładnie, co się dzieje z twoim kontem Stripe
Strona Ustawienia → Płatności teraz mówi, o co konkretnie prosi Cię Stripe, a konto w trakcie weryfikacji nie jest już oznaczane jako zablokowane – wcześniej zdarzało się to nawet wtedy, gdy Stripe tylko sprawdzał już przesłane dane. Pełny audyt naprawił 21 podobnych zacięć, a jeśli wcześniej zablokowane konto zostanie przywrócone, dostaniesz o tym powiadomienie. Web i aplikacja partnera pokazują teraz to samo. Otwórz ustawienia
