NowośćKlienci i zespół
Usuń gościa ze swojej listy
W przeglądarce: Klienci → profil gościa → Usuń klienta. Gość dodany przez Ciebie bez konta zostaje usunięty razem ze swoimi notatkami i tagami, a gość z kontem Bellora znika tylko z Twojej listy – jego konto zostaje, a jeśli znów zarezerwuje, wraca ze swoimi dawnymi notatkami. Zanim cokolwiek zostanie usunięte, potwierdzasz to; domyślnie może to zrobić właściciel i administratorzy.
