NowośćPowiadomienia
Wycisz powiadomienia e-mail jednego klienta
Z profilu klienta, pod adresem e-mail, przełącznikiem wyłączasz mu e-maile z potwierdzeniem, przypomnieniem i zmianą, zachowując przy tym jego adres w bazie. Jeśli główny przycisk całego kanału (e-mail, SMS lub push) jest wyłączony, karta Ustawień teraz liczy i pokazuje, ile włączonych ustawień przez to nie działa. Otwórz klientów
