NowośćKlienci i zespół
Przyspiesz logowanie klientów z Apple
Logowanie, rejestracja i okno logowania klienta w trakcie rezerwacji teraz oferują także przycisk „Kontynuuj z Apple”, obok Google. Apple przekazuje imię tylko przy pierwszym logowaniu – Bellora zapisuje je w profilu tylko wtedy, gdy pole było dotąd puste, więc nigdy nie nadpisuje tego, co ktoś ustawił sam. Przycisk jest dostępny we wszystkich 23 językach, a niewidoczny jest tylko w wewnętrznej przeglądarce Instagrama i Facebooka, bo tam nie można otworzyć okna Apple. Otwórz ustawienia
