NyttBooking og kalender
Slå av valg av spesialist
Med en ny innstilling kan du slå av trinnet for valg av spesialist i bookingen – da får den spesialisten som er ledig tiden. Det har bare betydning når flere spesialister utfører samme tjeneste; med én spesialist vises trinnet uansett ikke, og en spesialists egen bookinglenke velger fortsatt denne personen selv med trinnet slått av. Innstillinger → Bestilling. Åpne innstillinger
