NyttKunder og team
Flytt Salonic-dataene dine over
En ny veiviser flytter kunder, tjenester, bookinger og personale som er registrert i Salonic, inn i Bellora — med en forhåndsvisning før noe starter. Påminnelsene for de overførte bookingene starter automatisk igjen 24 timer etter importen, og du kan selv låse dem opp tidligere med en knapp når du vil. Du finner veiviseren under fanen Dataimport i Innstillinger. Åpne Innstillinger
