NyttKunder og team
Fjern en kunde fra listen din
På nett: Kunder → kundens profil → Slett kunde. En kunde du har lagt til uten konto, slettes sammen med notatene og taggene sine, mens en kunde med Bellora-konto bare forsvinner fra listen din – kontoen deres blir værende, og hvis de bestiller igjen, kommer de tilbake med de gamle notatene sine. Du bekrefter før noe fjernes; som standard kan eieren og administratorer gjøre det.
