ΝέοΠελάτες & ομάδα
Μετέφερε τα δεδομένα σου από το Salonic
Ένας νέος οδηγός μεταφέρει τους πελάτες, τις υπηρεσίες, τα ραντεβού και τους ειδικούς που είχες καταγεγραμμένους στο Salonic στη Bellora — με προεπισκόπηση, πριν ξεκινήσει οτιδήποτε. Οι υπενθυμίσεις για τα μεταφερμένα ραντεβού ξεκινούν ξανά αυτόματα 24 ώρες μετά τη μεταφορά, ενώ εσύ μπορείς να τις επανενεργοποιήσεις νωρίτερα όποτε θέλεις, με ένα κουμπί. Τον οδηγό τον βρίσκεις στην καρτέλα «Εισαγωγή δεδομένων» των Ρυθμίσεων. Άνοιξε τις Ρυθμίσεις
