ΒελτιωμένοΠελάτες & ομάδα
Δες ακριβώς τι αποθηκεύτηκε
Δημιουργία, επεξεργασία, ολοκλήρωση, ακύρωση ενός ραντεβού και σε παρόμοιες ενέργειες, η διαδικασία κλείνει πλέον με έναν διάλογο επιβεβαίωσης, όχι με μια ειδοποίηση που εξαφανίζεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Ο διάλογος δείχνει τι συνέβη — για παράδειγμα το όνομα του πελάτη και την ώρα — και τον κλείνεις με ένα μόνο κουμπί: δεν υπάρχει χρονόμετρο, και το Escape ή το κλικ έξω από αυτόν (το κουμπί πίσω στην εφαρμογή συνεργάτη) δεν τον κλείνουν μόνα τους. Αυτό ισχύει τόσο στο web όσο και στην εφαρμογή συνεργάτη. Άνοιξε το ημερολόγιό σου
