ΝέοΠελάτες & ομάδα
Επιτάχυνε τη σύνδεση των πελατών με Apple
Η σύνδεση, η εγγραφή και το παράθυρο σύνδεσης του πελάτη κατά την κράτηση προσφέρουν πλέον και το κουμπί «Συνέχεια με Apple», δίπλα σε αυτό της Google. Η Apple δίνει το όνομα μόνο στην πρώτη σύνδεση — η Bellora το αποθηκεύει στο προφίλ μόνο αν το πεδίο ήταν κενό, οπότε δεν αντικαθιστά ποτέ αυτό που όρισε κάποιος μόνος του. Το κουμπί εμφανίζεται και στις 23 γλώσσες και παραμένει κρυφό μόνο στα ενσωματωμένα προγράμματα περιήγησης του Instagram και του Facebook, όπου δεν μπορεί να ανοίξει το παράθυρο της Apple. Άνοιξε τις Ρυθμίσεις
