ForbedretKunder og team
Se præcis hvad der lige blev gemt
Ved oprettelse, redigering, gennemførelse, aflysning og lignende bookinghandlinger afsluttes processen nu med en bekræftelsesboks, ikke en notifikation, der forsvinder efter et par sekunder. Boksen viser, hvad der skete — for eksempel gæstens navn og tidspunktet — og du lukker den med en enkelt knap: ingen timer, og heller ikke Escape eller et klik udenfor (tilbageknappen i partnerappen) lukker den automatisk. Det samme gælder på nettet og i partnerappen. Åbn din kalender
