YeniMüşteriler ve ekip
Bir müşteriyi listenden çıkar
Web'de: Müşteriler → müşterinin profili → Müşteriyi sil. Hesabı olmadan eklediğin bir müşteri notları ve etiketleriyle birlikte silinir; Bellora hesabı olan bir müşteri ise yalnızca listenden kaybolur – hesabı kalır ve yeniden randevu alırsa eski notlarıyla geri gelir. Herhangi bir şey silinmeden önce onay verirsin; varsayılan olarak bunu sahip ve yöneticiler yapabilir.
