NovoStranke in ekipa
Odstrani gosta s svojega seznama
Na spletu: Stranke → profil gosta → Izbriši stranko. Gost, ki si ga dodal brez računa, se izbriše skupaj z opombami in oznakami, gost z računom Bellora pa le izgine s tvojega seznama – njegov račun ostane, in če znova rezervira, se vrne s starimi opombami. Pred odstranitvijo vse potrdiš; privzeto lahko to storijo lastnik in skrbniki.
