IzboljšanoStranke in ekipa
Vidi natančno, kaj je bilo pravkar shranjeno
Pri ustvarjanju, urejanju, zaključevanju, preklicu rezervacije in podobnih dejanjih se postopek zdaj zaključi s potrditvenim oknom, ne pa z obvestilom, ki po nekaj sekundah samo izgine. Okno pokaže, kaj se je zgodilo — na primer ime stranke in termin — zapreš pa ga z enim gumbom: ni odmerjenega časa, tudi tipka Escape ali klik zunaj okna (v partnerski aplikaciji tudi gumb za nazaj) ga ne zapre samodejno. Enako velja na spletu in v partnerski aplikaciji. Odpri koledar
