НовоКлиенти и екип
Пренеси данните си от Salonic
Нов съветник пренася клиентите, услугите, резервациите и специалистите, записани в Salonic, в Bellora — с преглед, преди да стартира каквото и да е. Напомнянията за пренесените резервации се пускат отново автоматично 24 часа след импорта, а ти можеш да отмениш това затишаване по-рано, по всяко време, с един бутон. Съветника намираш в раздела „Внос на данни“ в Настройки. Отвори Настройките
