UusiAsiakkaat ja tiimi
Tuo Salonic-tietosi
Uusi ohjattu toiminto siirtää Salonicissa tallennetut asiakkaat, palvelut, varaukset ja henkilökunnan Belloraan — ja näyttää esikatselun, ennen kuin mitään tapahtuu. Tuotujen varausten muistutukset käynnistyvät automaattisesti uudelleen 24 tunnin siirtymäajan jälkeen, ja voit itse poistaa vaimennuksen aiemminkin yhdellä painikkeella. Löydät ohjatun toiminnon Asetusten “Tiedon tuonti” -välilehdeltä. Avaa Asetukset
