UusiAsiakkaat ja tiimi
Poista asiakas listaltasi
Verkossa: Asiakkaat → asiakkaan profiili → Poista asiakas. Ilman tiliä lisäämäsi asiakas poistetaan muistiinpanoineen ja tunnisteineen, kun taas Bellora-tilin omaava asiakas katoaa vain listaltasi – hänen tilinsä säilyy, ja jos hän varaa uudelleen, hän palaa vanhojen muistiinpanojensa kanssa. Vahvistat ennen kuin mitään poistetaan; oletuksena sen voivat tehdä omistaja ja ylläpitäjät.
