UusiAsiakkaat ja tiimi
Nopeuta asiakkaidesi kirjautumista Applella
Kirjautuminen, rekisteröityminen ja varauksen aikainen asiakkaan sisäänkirjautumisikkuna tarjoavat nyt myös “Jatka Applella”-painikkeen Googlen rinnalla. Apple jakaa nimen vain ensimmäisellä kirjautumiskerralla — Bellora tallentaa sen profiiliin vain, jos kenttä oli siihen asti tyhjä, eikä se siis koskaan korvaa sitä, mitä joku on itse asettanut. Painike näkyy kaikilla 23 kielellä, ja pysyy piilossa vain Instagramin ja Facebookin sisäisissä selaimissa, koska Apple-ikkunaa ei voi avata niissä. Avaa Asetukset
